Afbeelding
Foto: ODC

ODC-jeugdteam JO14-2 viert kampioenschap

De seniorenteams van voetbalvereniging ODC hervatten komend weekeinde de competitie na de winterstop. De jeugdploegen kwamen echter zaterdag al in actie. Voor JO14-2 een uitgelezen mogelijkheid een feestje te vieren. De ploeg werd voor de winterstop kampioen.

JO14-2, dat geleid wordt door Carl Driessen, Jeroen van Lier, Daan Timmermans en Hugo van Lier, won voor het einde van de najaarscompetitie alle wedstrijden en mag zich hierdoor kampioen noemen.

Het eerste team van ODC komt zondag 28 januari ook weer in actie. De tricolores gaan op bezoek in Nieuwkuijk. Het duel gaat om 14.30 uur van start.

WINTERTOERNOOI

In sportpark Wagenaars wordt zaterdag 3 februari een wintertoernooi georganiseerd voor de eerste en tweede jeugdteams onder 17 jaar. Diverse clubs uit de regio hebben hun deelname bevestigd. Ieder team speelt vier wedstrijden van 25 minuten. Vorig jaar werd het toernooi afgelast vanwege de sneeuw. De organisatie hoopt op beter weersvooruitzichten dit jaar. Het wintertoernooi gaat om 10.00 uur Voor wie wil komen kijken, de wedstrijden beginnen om 10 uur en de finale wordt gespeeld om 15.30 uur.

FOTO BOVEN: JO14-2 van ODC werd ongeslagen kampioen. Achterste rij van links naar rechts: Jan Mosink, Guus Romme, Jerrel van Schaik, David van Lier, Kenan Gedik en Lars van der Linden. Middelste rij v.l.n.r.: Rik van de Sande, Dries Driessen, Wout Peeters, Tijne Doyen. Voorste rij v.l.n.r.: Hein Adams, Thijs Nooren, Lars van der Kruit, Wout Kurstjens. Jorn Spikmans ontbreekt op de foto. (Foto: Abel Adams).