Afbeelding
Foto: Fotograaf Sharon Willems

BROA vloerisolatie: prijs goed, service goed

Zakelijk

Prettig wonen begint bij de vloer én daaronder. Veel mensen staan er niet bij stil, maar het goed isoleren van je vloeren is nog jaren goud waard. Het bespaart op je energierekening en het bezorgt je warme voeten. Een kruipruimte goed ventileren is eveneens belangrijk. Vocht kruipt niet meer naar boven en het voorkomt nare luchtjes en andere problemen. Wie dit allemaal voor je kan regelen voor een goede prijs en dito service? Broa vloerinsolatie, een op en top familiebedrijf uit Den Bosch

Broa vloerisolatie is een in 2013 opgericht bedrijf. Gespecialiseerd in het isoleren van vloeren en kruipruimtes gericht op de regio Den Bosch, Tilburg, Breda, Eindhoven en Nijmegen. Ook buiten deze regio heeft het inmiddels een goede naam opgebouwd.

Toppers achter BROA vloerisolatie
“De tevredenheid van klanten en positieve mond-tot-mond reclame over BROA Vloerisolatie hebben we te danken aan onze toppers”, vertelt eigenaar Niels van den Broek. “We werken met een relatief klein team keihard aan de beste resultaten voor onze klanten. Dit zijn niet alleen de toppers die vloerisolatie leggen, maar wat dacht u van de projectleider, de planner en de hoofdmonteurs? Samen gaan wij voor het beste resultaat. Wanneer wij tevreden zijn? Als u dat bent!”

Na-isoleren van je vloer, wanneer doe je het goed?
Belangrijke pijlers binnen BROA vloerisolatie zijn de oprechte betrokkenheid bij uw situatie en natuurlijk de kwaliteit van het product, waar zij na onderzoek kozen voor TONZON vloerisolatie. Broa vloerisolatie gelooft dat je voor een optimale isolatie moet uitgaan van de dubbele TONZON aanpak; thermoskussens voor de onderkant van de vloer en een bodemafdekking. Uitermate geschikt voor het isoleren van vloeren en het bestrijden van vochtige muf ruikende kruipruimtes. De thermoskussens en bodemfolie van TONZON behalen door deze combinatie dan ook unieke isolatiewaardes.

Kruipruimte & vloerisolatie advies
Van den Broek: “Wij verkopen niet altijd JA, soms is het gewoon fysiek niet mogelijk om ons product te installeren en zijn er alternatieven producten die voor uw situatie simpelweg beter zijn. PUR raden wij in de meeste gevallen af, dit doordat wij geen vertrouwen meer hebben in de manier waarop dit wordt verwerkt (gemengd) bij u thuis. Stelregel = als een product een gezondheidsrisico bevat ook al is het klein, gewoon niet doen is ons advies!”

Het eerste advies op maat heeft u al te pakken. Bij Broa vloerisolatie weten ze wat het beste voor u is. “Naast technische eigenschappen vinden wij het belangrijk dat u als klant goed geholpen/geïnformeerd wordt, wij willen u goed adviseren betreffende uw specifieke situatie. Wij vinden het ook leuk om ergens goed in te zijn en dit duidelijk over te kunnen brengen. Daarom ook zijn wij altijd nieuwsgierig naar nieuwe informatie rondom ons vak. Telefonisch kunnen wij u voorzien in een stukje informatie, maar doordat er meerdere zaken van belang zijn, plannen wij graag zo snel mogelijk een afspraak in zodat na een indexatie van uw woning, u precies weet waarop en waaraan. Waarna u binnen 24uur een offerte op maat van ons ontvangt.”

www.broavloerinsolatie.nl - Helftheuvelweg 11 – Den Bosch - niels@broavloerisolatie.nl - 085-3301100

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 2 uur geleden Boxtel kiest voor twee in plaats van drie woonlocaties voor arbeidsmigranten
Afbeelding
Algemeen 10 uur geleden Boxtel onderzoekt de aanleg van zonneparken in combinatie met natuur
Afbeelding
Algemeen 11 uur geleden Wethouder vraagt raad om geduld bij herbezinning PHS-dossier
Afbeelding
Algemeen gisteren Lek Van Hornstraat gedicht; weg uiterlijk donderdag weer open voor verkeer
Afbeelding
Algemeen gisteren Afhandeling klachten paaltjes De Hoef werd nooit teruggekoppeld
Afbeelding
Algemeen 3 okt, 15:51 Van Hornstraat nog enkele dagen (deels) dicht wegens lek persleiding