Tijdens de Pinkershow bij Van den Udenhout zijn niet alleen elektrische auto's, maar ook e-bikes te testen en te koop.
Tijdens de Pinkershow bij Van den Udenhout zijn niet alleen elektrische auto's, maar ook e-bikes te testen en te koop. Foto: Dan Zoubek.

Testdagen tijdens Pinkstershow in Boxtel

Zakelijk

Tijdens het weekend van Pinksteren, op vrijdag 26, zaterdag 27 en Tweede Pinksterdag 29 mei, wordt er groots uitgepakt op het terrein van Classic Park aan de Koppenhoefstraat 14 in Boxtel. Hier vindt namelijk de Pinkstershow plaats, waar auto’s én e-bikes getest kunnen worden en voorzien zijn van extra hoge kortingen.  

Bij het Van den Udenhout Occasion Park in Boxtel staat een ruim en gevarieerd aanbod jonge auto’s klaar. Tijdens de Pinkstershow kunnen deze direct getest worden, en profiteert de klant van veel extra voordeel. De auto’s zijn voorzien van scherpe van/voor prijzen én een voordeel tot 2.500 euro. Iedere auto is standaard ook voorzien van minimaal 12 maanden garantie en tijdelijk wordt er één jaar lang de Fijner Rijden Pas cadeau gedaan bij aankoop.
De shop van Eager Bikes is ook gevestigd op het terrein van Classic Park. Alle e-bikes en fatbikes kunnen tijdens de Pinkstershow getest worden én daarna direct mee naar huis genomen worden. Bij inruil van een fiets wordt er minimaal 750 euro inruilpremie gegeven op de aankoop van een nieuwe e-bike of fatbike.
Onder hetzelfde dak is ook Classic Park gevestigd. Hier wordt een indrukwekkende collectie unieke oldtimers tentoongesteld. Toegang is dit weekend gratis.
De Pinkstershow vindt plaats bij het Van den Udenhout Occasion Park in Boxtel, aan de Koppenhoefstraat 14. De openingstijden zijn op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en maandag van 10.00 tot 17.00 uur.

Uit de krant