Martijn Coenen en Ayesta van Hoek, eigenaars van restaurant De Koetsier aan de Eindhovenseweg, lanceerden onlangs hun eigen bonbon.
Martijn Coenen en Ayesta van Hoek, eigenaars van restaurant De Koetsier aan de Eindhovenseweg, lanceerden onlangs hun eigen bonbon. Foto: Sander van Kasteren, 2019

Eigenaren De Koetsier lanceren culinair bonbon merk

Zakelijk

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zo ook bij Martijn en Ayesta Coenen van Hoek. Het stel, dat de afgelopen jaren met succes druk bezig is geweest hun restaurant De Koetsier op de culinaire kaart te zetten, lanceerde 3 mei een nieuw bonbon merk; Bonayes Chocolates.

“Wij hebben beide een ongetemde passie voor patisserie en zijn hier tijdens de corona-sluitingen mee aan het experimenteren geslagen. Smaak, daar richten we ons vooral op! Natuurlijk zien de bonbons van Bonayes er ook gelikt uit, maar het gaat vooral om de smaak. Zo gebruiken we Nederlandse vanille, Zeeuws zout en andere smaakmakers van dichtbij. Natuurlijk realiseren we ons dat chocolade van ver komt, maar waar dat kan houden we het lokaal.” 

Hoge ogen

Het stel heeft de afgelopen jaren hoge ogen gegooid met hun restaurant De Koetsier in Boxtel, en staat inmiddels in alle culinaire gidsen van Nederland, ze weten dus wel met smaak om te gaan.
“We krijgen al een lange tijd complimenten over de huisgemaakte bonbons die gasten bij de koffie..

Uit de krant