Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 82301f
Bedrijfs nieuws

Unieke beleving: Jaguar dealer Knook opent Pop-Up store in Tilburg

  Zakelijk

Tilburg - Jaguar dealer Knook opent een Pop-Up store in hartje Tilburg. De beleving van het merk staat hier centraal: bezoekers kunnen live kennismaken met maar liefst drie Jaguar-modellen en ze kunnen genieten van een bijzondere Virtual Reality-proefrit. Hoogstpersoonlijke Jaguars komen er tot leven via de configurator met een levensgroot scherm. De Jaguar Pop-Up store van Knook is de gehele maand december geopend.

Jaguar-Land Rover dealer Knook zorgt met de Pop-Up store in het MIDI-theater in Tilburg (Heuvelring 108) voor een bijzondere surprise in een tijd die in het teken staat van de feestdagen. Het (winkelend) publiek kan in de sfeervolle store op een ongedwongen manier kennismaken met maar liefst drie Jaguar-modellen, die samen het brede portfolio van het merk benadrukken: de populaire XE, de compacte sports sedan, de ultrasportieve F-TYPE SVR en de F-PACE, de nieuwe performance-SUV.

Hightech: de virtuele proefrit
Een bijzondere attractie in de Pop-Up store is de Jaguar XE Virtual Reality-experience. Bezoekers krijgen een hierbij speciale VR-bril aangemeten. Met deze bril kunnen ze een virtuele proefrit maken op bekend terrein: Tilburg. De VR Experience maakt het ook mogelijk om de Jaguar XE nader te bekijken. Kortom: een hightech manier om de Jaguar XE te beleven.

Zelf een Jaguar ontwerpen
In de Pop-Up store is het mogelijk om een Jaguar volgens hoogstpersoonlijke wensen samen te stellen. Via de configurator kunt u als bezoeker tot in detail werk te maken van uw droom-Jaguar. Het eindresultaat komt tot leven op een levensgroot scherm!

Renata Knook over de Pop-Up store van haar dealerbedrijf: "We hebben altijd al gezocht naar nieuwe mogelijkheden om het publiek in Tilburg op een laagdrempelige, bijzondere én indringende manier kennis te laten maken met Jaguar. Met deze Pop-Up store zoeken we het publiek actief op én bieden we bezoekers een bijzondere ervaring. En dat is precies waar Jaguar en Knook voor staan!"

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>