Op de kerstmarkt van Winkelcentrum Selissen zijn zaterdag allerlei kraampjes met koopwaar te vinden.
Op de kerstmarkt van Winkelcentrum Selissen zijn zaterdag allerlei kraampjes met koopwaar te vinden. Foto: Archieffoto: Cock Stam

Wijk Selissenwal viert de winter met grote kerstmarkt

Verenigingen

De bekende kerstmarkt in de wijk Selissenwal vindt plaats op zaterdag 9 december vanaf 12.00 uur. Dan verkeert de Van Beekstraat helemaal in de sfeer van licht en blinkende ballen. Er is bovendien een winterfeest in gemeenschapshuis De Walnoot.

De eerste uurtjes van het winterfeest zijn bedoeld voor jongeren. Zij kunnen vanaf 14.00 uur terecht in de garage van het gemeenschapshuis (ook wel ‘t Nootje genoemd).
Om 17.30 uur kunnen bezoekers in De Walnoot gezamenlijk genieten van een winterdiner. Dit kost 12,50 euro. Aanmelden kan aan de bar of telefonisch via (0411) 67 24 85. ‘s Avonds zijn er gratis toegankelijke optredens. Vanaf 18.45 uur staat het Wereldkoor op het podium en om 19.30 uur is het de beurt aan Muchoss, een groep uit Oss die a capella zingt. DJ Ivar sluit het winterfeest af.

De kerstmarkt in winkelcentrum Selissen speelt zich buiten af en duurt tot 17.00 uur. Er staan kraampjes met artikelen die bij de tijd van het jaar passen en er klinkt stemmige muziek. Natuurlijk zijn er ook versnaperingen verkrijgbaar.

Uit de krant