Leden van Scouting Boxtel bezorgen ook dit jaar weer kerstkaarten binnen de gemeente.
Leden van Scouting Boxtel bezorgen ook dit jaar weer kerstkaarten binnen de gemeente. Foto: eigen collectie.

Scouting Boxtel bezorgt weer kerstkaarten

Verenigingen

De leden van Scouting Boxtel steken de handen uit de mouwen voor hun vereniging. Ze bezorgen in de week voor Kerstmis wenskaarten in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde.

De scouts brengen voor vijftig eurocent een kaart weg en rekenen twee euro voor vijf exemplaren. Met deze jaarlijkse actie spekken zij hun clubkas. De bezorgdienst is aanzienlijk goedkoper dan verzenden per post. Zegels zijn immers prijzig. Alleen wie zijn kerstgroeten zelf rondbrengt is voordeliger uit, maar dat kost tijd. 

Inleveren

Wie de scouts kaarten wil laten bezorgen, kan ze op verschillende dagen inleveren. Bij blokhut Wickiup aan de Molenwijkseweg 5B bijvoorbeeld, op woensdagen 6 en 13 december van 18.00 tot 21.00 uur, donderdag 7 en vrijdag 8 december van 19.00 tot 21.00 uur, zaterdag 9 december van 10.00 tot 17.00 uur en dinsdag 12 december tussen 20.00 tot 22.00 uur.

Brievenbus

Kerstkaarten kunnen eveneens van woensdag 6 tot en met woensdag 13 december bij een aantal vrijwilligers in de brievenbus gedeponeerd worden. 

Dat kan in een gesloten envelop met gepast geld bij Ine van den Biggelaar aan de Sweelincklaan 15 in Boxtel, Olga Kea aan de Pastoor Tilmanstraat 18 in Lennisheuvel en bij Annemarie Hulsen aan Het Kruys 4 in Esch. 

Tijdig

Verder mogen kerstkaarten ook afgegeven worden bij bloemisterij Jasmijn aan de Breukelsestraat 110 en dierenspeciaalzaak Izzy aan Banier 3 in Boxtel en Drogist & Cadeau Liempde aan het Raadhuisplein 2a. De scouts zorgen vervolgens dat ze tijdig in de juiste brievenbussen vallen in de gemeente Boxtel.

Uit de krant