Een deel van de winnende organisatiecommissie van het Open Toernooi Merletten in Boxtel: (vlnr) Sam Durlinger, toernooileider Casper von Harenberg, Romée Haenen, Youri van den Nieuwenhuyzen en Gertjan Reijnders. (foto LTV de Merletten)
Een deel van de winnende organisatiecommissie van het Open Toernooi Merletten in Boxtel: (vlnr) Sam Durlinger, toernooileider Casper von Harenberg, Romée Haenen, Youri van den Nieuwenhuyzen en Gertjan Reijnders. (foto LTV de Merletten) Foto: LTV De Merletten

Beste tennistoernooi van 2020 bij Merletten in Boxtel

Sport Sport nieuws

Boxtel - Het beste tennistoernooi van Nederland in 2020 is gehouden bij LTV de Merletten in Boxtel. Dat heeft tennisbond KNLTB deze zondag bekendgemaakt. Oud-tennisprof en technisch directeur van de bond Jacco Eltingh overhandigde de bijbehorende Zwarte Tulp-bokaal aan de organisatie van het iTennis Open Toernooi Merletten.

Het gaat om een sterk bezet evenement dat jaarlijks in augustus plaatsvindt. Vorig jaar trok het zo’n 400 deelnemers van heinde en verre, die in tien dagen tijd samen 371 wedstrijden speelden op de banen in Park Molenwijk. Een extra uitdaging vormden bij deze editie de coronamaatregelen.

“Elke talkshow gaat het over wat niet kan, alle kranten staan vol met berichten over de beperkingen. Wij wilden juist laten zien wat er nog wat kan en mag”, legt toernooileider Casper von Harenberg uit. Onder de noemer ‘Let’s celebrate tennis’, werd het Open Toernooi Merletten 2020 met een knipoog omgedoopt in de Quarantennis-editie.

Lees meer in DeMooiBoxtelKrant van woensdag 10 maart

Oud-tennisprof en technisch directeur van de tennisbond KNLTB Jacco Eltingh (rechts) overhandigt toernooileider Casper von Harenberg van het Open Toernooi Merletten het herinneringsbord en de zwarte tulp, voor het clubhuis van LTV de Merletten in Boxtel. (foto KNLTB)
Afbeelding
Column 11 uur geleden Column Nellie Timmermans - Hoe pijnlijk als je zo gekwetst wordt
Afbeelding
Algemeen 3 dec, 14:57 SP-fractieleider Eric van den Broek plots overleden
Afbeelding
Algemeen 2 dec, 11:15 Scouting Boxtel bezorgt kerstkaarten
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 22:10 Bestelauto botst op aanhangwagen op de Prins Hendrikstraat
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 16:37 Jonge Boxtelaren genieten van Sints Sportieve Spektakel
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 10:18 Gildenbondsharmonie brengt Frankrijk naar Boxtel met najaarsgala Vive La France