Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: fde274

Wedstrijdverslag VC Blox VC Blox N4.1 / VC Blox N 5.1

  Sport

VC Blox CMV N4.1

Afgelopen zondag heeft VC Blox N4.1 in Rosmalen gespeeld tegen Hands Up, HLB Van Daal en VCH Schijndel. De eerste wedstrijd tegen Hands Up was erg spannend en ging heel gelijk op.  De eerste set werd net gewonnen door Hands Up, maar de tweede set pakte Blox dankzij de goede servicereeks van Liza. De wedstrijd werd met 2-2 gelijk gespeeld.
De tweede wedstrijd tegen HLB van Daal en de derde tegen VCH Schijndel verliepen wat moeizamer. Blox probeerde er het beste van te maken, maar beide wedstrijden werden helaas met 4-0 verloren. Tijdens alle wedstrijden was Noëlle lekker aan het serveren, stond Thom op de beslissende momenten perfect te spelen en tikte Robbie zoveel mogelijk balletjes er mooi overheen, wat altijd wel een punt betekende.

Dit was de laatste wedstrijddag van dit seizoen, waar Lieke helaas niet bij kon zijn. Het team heeft veel geleerd en plezier gehad gedurende de eerste helft van het seizoen, de trainer en ouders zijn super trots op ze. Op naar de volgende helft van het seizoen!

Team 5.1 volleybalclub VC Blox met overmacht kampioen!!

VC Blox N 5.1 uit Boxtel is afgelopen zondag kampioen geworden. Onder leiding van coach Joep van den Broek moest het team afgelopen zondag minimaal 2 punten halen om kampioen te worden. Het team kon in totaal 12 punten verdienen, dus het kampioenschap was al heel dichtbij. Maar toch moet je het dan nog laten zien.
Dit was voor Blox N 5.1 geen enkel probleem, ze wonnen namelijk alle wedstrijden! Het team speelde erg gevarieerd, met veel reddingen en veel mooie set-ups waardoor het team mooie punten maakte. De moeilijkheid van niveau 5 ligt in het feit dat het team drie keer de bal moet overspelen om een extra punt te krijgen. En daar lag juist de grote kracht van dit team. In vijf toernooien heeft het team vijftien wedstrijden gespeeld. Met 49 punten is het team veruit de beste.
Spelers van het team zijn: Bente Bos, Britt van Schijndel, Marieke van der Heijden, Inge van Oers, Thomas Sturkenboom, India van de Geer.

Foto en tekst:Teun Verhagen
Foto 1 is de kampioensfoto van CMV niveau 5
De andere 2 foto's zijn van CMV Niveau 4.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>