Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 5f12a0
Evenementen nieuws

Veertigjarig jubileumfeest voor LTV d'Oggelen

  Sport

Esch - Het is groot feest, aanstaande zaterdag bij tennisclub LTV d'Oggelen. De club bestaat veertig jaar en dat wordt 10 september gevierd op het sportpark aan de Witvensedijk in Esch.

De jubilerende tennisvereniging zet komende zaterdag vanaf 16.00 uur de trouwe en ereleden die al veertig jaar deel uitmaken van de vereniging in het zonnetje. Direct daarop volgt een groot feest met een darttoernooi en de coverband Stash.

Voorzitter Hans de Theye is verheugd over het aantal inschrijvingen voor het darttoernooi: "Nu al staan twintig teams ingeschreven. Eén team bestaat uit vier leden, wat dus betekent dat al minimaal tachtig mensen aan het darttoernooi meedoen." Het feest is voor iedereen, benadrukt De Theye: "Of je nu uit Boxtel, Haaren of Liempde komt, iedereen is welkom!"

Vrijdag 9 september
Het feestweekend begint op vrijdag al met een gezellige borrelavond waar deelnemers van het darttoernooi op zaterdag alvast een pijltje kunnen gooien.

Voor deelname aan het darttoernooi is aanmelden verplicht. Dit kan door een e-mail met de teamnaam en namen van de vier teamleden naar darts@oggelen.nl te sturen. Deelnemers krijgen bericht met daarin verdere informatie over het toernooi. Belangstellenden voor het darttoernooi kunnen ook contact opnemen met secretaris Jo van den Aker via 06-12871901 of Hans de Theyde via 06-55852211. Via hen, of via de website kunnen belangstellenden zich ook aanmelden bij de vereniging.

 
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>