Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: b2fc99

Oud Boxtelaar Van der Meijden fietst 1000 km nonstop voor Goed Doel

  Sport

Wil je met je gezonde lijf wat terug doen voor kinderen die dit niet meer kunnen?

De laatste zondag van september is het zover.
Ruud van der Meijden zal samen met enkele leden van het sterrenfietsteam en ex-prof wielrenners de sportieve uitdaging van 1000km wielrennen voor de wens van Gijs aangaan. Hij zal vrijdag 23 september om 15 uur starten aan deze monstertocht om meerdere rondjes in Brabant te fietsen. Boxtel zal aan de route liggen van de rondjes, die 150 km ieder zijn. Zondag 25 september vanaf 11 uur worden de laatste kilometers afgelegd met het Sterrenfietsteam dat hem op zal wachten en zal begeleiden tot aan de 1000 km.

Gijsje Eigenwijsje
Gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte hebben het zwaar. Daarom biedt Stichting Gijsje Eigenwijsje hen een week lang het gebruik van een heerlijk vakantiehuis, midden in de bossen aan. Gratis en speciaal ingericht voor een ziek kind.

Het was de wens van Gijs om ook andere kinderen met een levensbedreigende ziekte een 'weekje weg'  te laten ervaren, een warm rustpunt voor het gezin in een heftige periode. Voor dat kind/gezin wordt het mogelijk gemaakt een aantal dagen samen door te brengen, weg van het ziekenhuis, weg van de hectiek.

Dit jaar zal er een grote delegatie van het Sterrenfietsteam mee fietsen. Zij fietsen de route van 90 km.

Dit Sterrenfietsteam bestaat uit oa.: Gert Jakobs, Mathieu Hermans, Johan van der Velde, Chris Tates, Sander Foppele, Nicolien Sauerbrey, Theo de Rooij, Johnny Rep, Oscar Moens, Erik Breukink, Frits Barend.

Van der Meijden zet zich al jaren in om aandacht te vragen voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Zo ook dit jaar. We pakken het dit jaar groots aan vanaf het voetbalterrein van RKSV Weredi. Tilburg is de thuishaven van de Stichting, vandaar het vertrek en de aankomst in deze stad.

Steun gevraagd uit Boxtel
Via fietsvriend Bjorn van de Langenberg en vrienden uit Boxtel verneemt hij een grote interesse in het fietsen door vele Boxtelaren en zou hier graag weer mee in contact willen komen om hem te ondersteunen tijdens de 1000 km. Boxtel bracht me vroeger veel moois en een prachtige jeugd. Dus steun vanuit het zo geliefde dorp is van harte welkom.

De Cycle4Gijsje bestaat uit verschillende afstanden zodat we met zo veel mogelijk vrienden ons sportief kunnen inzetten voor Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Je kunt deelnemen aan de volgende afstanden. De opbrengsten gaan volledig naar Stichting Gijsje Eigenwijsje:
•150 KM / kosten € 15,- inclusief 2 consumpties
start groep 9 uur
•90 KM/ kosten € 10,- inclusief 1 consumptie + volgauto en begeleiding door prominenten uit het Sterrenfietsteam
start groep 11 uur
•45 KM / kosten € 7,5 inclusief 1 consumptie
start individueel tussen 10-12 uur
•20 KM / kosten € 5,- inclusief 1 consumptie
start individueel  tussen 12-14 uur

Inschrijven is nu mogelijk: http://gijsjeeigenwijsje.nl/cycle4gijsje2016.html

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met je inschrijfnummer.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar: cycle@gijsjeeigenwijsje.com

Contact:
Ruud van der Meijden
0626742976
ruudvdmeijden@live.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>