Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 79ea45

TS Dekker is acht scheidsrechters rijker

  Sport

Boxtel - Taekwon-do school Dekker is acht nieuwe scheidsrechters rijker. Zondagochtend vertrok een groep naar het Friese Drachten voor de opleiding Taekwon-do Scheidsrechter D en B. Alle deelnemers van TS Dekker slaagden voor de cursus.

Het ochtendprogramma bestond uit een theoriegedeelte waarbij vooral ook interactief met de cursisten werd omgegaan. Hier werden de rules and regulations uitgelegd zodat die in de middag toegepast konden worden.

Na van een goede lunch en het fijne buitenweer te hebben genoten gingen de leden dan ook weer flink aan de slag. Enkelen hadden hun dobok (Taekwon-do pak) bij zich en fungeerden als wedstrijdsporters. Ook het onderdeel sparren kwam aan bod. Na veel handelingen te hebben verricht, waarbij iedere cursist telkens in een andere rol terecht kwam, werd de dag afgesloten met een feedbackbespreking.

Alle deelnemers van TS Dekker zijn geslaagd voor de opleiding Scheidsrechter Taekwon-do. Deze opleiding vormt een verplicht onderdeel om later op te mogen voor de zwarte band.

De geslaagden zijn: Alex van Vreede, Aäron Dekker, Tini Mitro, Ralph Dikmans, Max van Brunschot, Kayleigh Belemans, Romy Raaymakers en Marcel van Brunschot. Tini en Kayleigh zullen in oktober 2016 opgaan voor hun zwarte band, ofwel hun eerste Dan Taekwon-do.

TS Dekker zal op 26 juni met 10 leden ook deelnemen aan het Brotherhood toernooi in Utrecht waarbij de nieuwe scheidsrechters van TS Dekker ingezet zullen gaan worden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>