Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: f47094
Foto: Combinatie95

Evert van Summeren en Hamid Omair geïnstalleerd als raadslid

  Politiek

Boxtel - De 46-jarige Evert van Summeren volgt voor Combinatie95 Katelijne van Thiel op. Van Summeren, gehuwd en vader van twee kinderen van 17 en 19, werd in de raadsvergadering van dinsdag 15 januari geïnstalleerd. De burgemeester roemde de inzet van Van Thiel in de afgelopen periode van zo'n vijf jaar.

Na het stoppen van Katelijne van Thiel als fractievoorzitter en raadslid, volgde Joep Schalkx haar op als fractievoorzitter. Nadat haar beoogde opvolger als raadslid, Amran Jama, zich vlak voor haar installatie terugtrok, is nu dus een opvolger gevonden in Van Summeren.

Evert is al enige tijd actief betrokken bij Combinatie95 en op dit moment is hij steunfractielid van de partij. "Mede vanwege deze ervaring en inzet is hij een geschikte kandidaat om de open plek in de raad voor onze partij in te vullen", zo laat de fractie weten. "Evert heeft zich het overgrote deel van zijn werkzame leven tot nu toe, ingezet voor diverse bedrijven en in meerdere functies binnen het sociale domein. Hij mag op dat gebied zeer deskundig genoemd worden. Hij heeft zich vooral bezig gehouden met re-integratie, arbeidsparticipatie, business development en verandermanagement", vervolgt de partij. In zijn vrije tijd is Evert actief als bestuurslid van de stichting Scouting Boxtel.

"Ik ga me met veel energie, betrokken en constructief binnen de Raad proberen in te zetten om mijn maatschappelijke betrokkenheid bij de gemeente Boxtel nog explicieter vorm te kunnen gaan geven", aldus Evert van Summeren.

Ook tijdelijk nieuw SP-raadslid
Het is niet de enige wijziging in de Boxtelse gemeenteraad. SP-raadslid Rinze van der Veen wordt de komende 16 weken, wegens ziekte, vervangen door de nummer vier op de lijst, Hamid Omair. Ook Omair werd 15 januari, voor eerdergenoemde periode als tijdelijk raadslid geïnstalleerd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>