Muziekleerlingen van Boxtel’s Harmonie verzorgen een oranjeconcertje tijdens Koninginnedag 2013.
Muziekleerlingen van Boxtel’s Harmonie verzorgen een oranjeconcertje tijdens Koninginnedag 2013.

Kennismaken met muziek

Algemeen
BOXTEL - Maandag 21 oktober start Boxtel’s Harmonie met een nieuwe introductiecursus waar jong en oud kan kennismaken met de eerste beginselen van het (samen) musiceren.

De lessenreeks algemene muzikale vorming (AMV) wordt verzorgd door opleidingscoördinator Mirjam Zweerts, tevens dirigent van het opleidingsorkest, en omvat twaalf bijeenkomsten in het gebouw van Sterk in Werk (huize De La Salle, Schijndelseweg). Wie deelneemt krijgt een blokfluit en wekelijks les, zonder direct lid van de vereniging te hoeven worden. De kosten bedragen dertig euro voor huur van het instrument en de aanschaf van lesmateriaal. De cursus mondt uit in een soort ’snuffeldag’ waarbij de deelnemers diverse blaas- en slagwerkinstrumenten mogen uitproberen. Ook geven de blokfluiters dan een concertje met het opleidingsorkest.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 06-3889 9091 of via e-mail: mirjam.zweerts@ziggo.nl. Meer informatie over opleidingsmogelijkheden is ook te vinden op www.boxtelsharmonie.nl.

Uit de krant