Dommel Sportland met nieuwe aflevering

Algemeen
BOXTEL – Aanstaande donderdag staan er weer twee sportverenigingen uit Boxtel in de schijnwerpers tijdens de nieuwe aflevering van Dommel Sportland. Deze keer is het de beurt aan de voetbalschool van v.v. Boxtel en turnvereniging Tabitta.

Opmerkelijk en bijzonder is dat een amateurvoetbalvereniging een eigen voetbalschool heeft met naast de eigen trainers ook een jeugdtrainer, die o.a. bij PSV al de nodige ervaring heeft opgedaan. Een interview met hem, met enkele jeugdspelers en met de voorzitter van v.v. Boxtel laat zien wat een voetbalschool allemaal inhoudt.

Een training bij Tabitta is heel bijzonder. De vaardigheden van de jeugdleden zijn van een hoog niveau. Op de balk, aan de rekstok etc. laten zij dat zien. Gesprekjes met enkele topturnsters en de trainster maken duidelijk hoe leuk het is om deze sport te kiezen.

Stem uw TV dus aanstaande donderdag 7 november om 20.30 u af op Omroep Dommelland. Er volgen tevens de hele week dagelijks herhalingen. Te zien op Ziggo kanaal 47 en via “uitzending gemist”van omroep Dommelland.

Uit de krant