Afbeelding

Blog van overleden Ans Verhoof in boekvorm uitgebracht

Algemeen
BOXTEL - In februari 2012 kreeg de familie Verhoof uit Boxtel vreselijk nieuws te horen. De moeder van het gezin, Ans Verhoof, bleek ongeneeslijk ziek te zijn. Er werd alvleesklierkanker geconstateerd. Haar vechtlust was groot waardoor het gezin nog negen maanden van elkaar heeft kunnen genieten. Op 28 november 2012 kwam op 56-jarige leeftijd een veel te vroeg einde aan het leven van Ans. Tijdens haar ziekte heeft zij een blog bijgehouden om zo haar gevoelens en gedachten te kunnen uiten.

Dit blog werd door veel mensen gevolgd en de familie ontving er fijne en positieve reacties op. Dit gaf hen veel steun tijdens de moeilijke periode. De familie wilde het blog in de vorm van een boek bewaren voor zichzelf en de kleinkinderen. Nu blijkt er veel interesse te zijn voor het boek en heeft de familie besloten om meerdere boeken te laten drukken en het boek uit te geven. De opbrengst van de verkochte boeken gaat naar de maag-, lever-, darmstichting (www.mlds.nl).

De familie inventariseert momenteel hoeveel boeken er nodig zijn. Wilt u ook een boek bestellen laat het hen dan weten. De kosten zijn € 12,50 per boek. Bestellen kan door een mail te sturen naar sabineverhoof@hotmail.com. Zodra het aantal benodigde boeken bekend is wordt de definitieve bestelling geplaatst.

Uit de krant