Afbeelding

Onderzoek naar mogelijke schietpartij op Tongeren in volle gang

Politie

Boxtel - Het politieonderzoek naar de mogelijke schietpartij zondagmiddag op Tongeren, is in volle gang. Een 25-jarige vrouw uit Boxtel die zondagavond werd aangehouden is inmiddels vrijgelaten.

Uit het onderzoek is tot gebleken dat zondagmiddag op Tongeren een conflict in de relationele sfeer waarschijnlijk is uitgedraaid op een bedreiging met een vuurwapen, waarbij mogelijk geschoten is. Er raakte niemand gewond. Een 40-jarige man uit Boxtel deed aangifte tegen een voor hem bekende verdachte. Die is echter nog voortvluchtig.

Verdachten
Zondagavond nam de politie op de Baanderherenweg een personenauto in beslag die bij de mogelijke schietpartij gezien werd. De vrouw die in het voertuig reed werd opgepakt. Zij is maandagmiddag na verhoor weer vrijgelaten. Haar eventuele betrokkenheid wordt nog wel onderzocht. De politie deed een huiszoeking op de Baanderherenweg in de zoektocht naar de verdachte. Hij bleek daar niet te zijn, maar de politie vond wel een opgebouwde hennepkwekerij. Deze was echter niet in werking en er stonden geen planten in.