De Tilburgse vestiging van De Rooi Pannen biedt onderdak aan de TLM-opleiding (Toerisme, Leisure & Marketing).
De Tilburgse vestiging van De Rooi Pannen biedt onderdak aan de TLM-opleiding (Toerisme, Leisure & Marketing). Foto: eigen collectie | Erik van der Burgt (VRBLD photofilm).

Open dag De Rooi Pannen

Jeugd

Mbo-opleiding De Rooi Pannen houdt donderdag 7 maart een informatiedag voor toekomstige studenten. De onderwijsinstelling laat hen dan proeven van de verschillende studierichtingen die zij te bieden heeft. 

De Rooi Pannen zet de deuren open van haar eigen hotels, winkels, restaurants en design- en evenementenbureaus. Bij de scholengemeenschap kun je namelijk studeren in de richtingen horeca, toerisme, vormgeving en ondernemen. Tijdens de studies wordt veel praktijkles gegeven en daar heeft De Rooi Pannen eigen locaties voor. Werkend leren, maar dan met eigen docenten en onderwijsondersteuners. Daardoor is er ook veel contact met het bedrijfsleven.
Tijdens de infodag, die van 17.00 tot 20.00 uur duurt, kunnen de geïnteresseerde bijna-studenten met leerlingen praten en ontdekken welke vaardigheden zij bij de verschillende opleidingen leren. Zij kunnen tevens sfeer proeven en kennismaken met docenten.
Op de website is alvast informatie over de verschillende opleidingen te vinden. Aanmelden kan via www.derooipannen.nl/opendag.

Uit de krant