Afbeelding

Voorstelling BOXtheater komt ‘Dichtbij’

Algemeen
Boxtel - In september was er het idee, in maart is er de theatervoorstelling. BOXtheater speelt dit jaar de voorstelling ‘Dichtbij’. In een web van oude herinneringen en nieuwe ervaringen komen de levens van acht mensen bij elkaar. Ze helpen elkaar, ze plagen elkaar, ze denken aan vroeger, ze denken aan morgen, soms zijn ze alleen, soms zijn ze samen, af en toe blij, af en toe boos.

Onder leiding van regisseur Thomas van der Ham hebben de spelers van BOXtheater de afgelopen maanden hun eigen werk- en levenservaring verkend en onder woorden gebracht. De voorstelling Dichtbij speelt zich af in een omgeving die voor iedereen eerst ver weg lijkt, maar voor elk van ons ook sneller nadert dan vooraf gedacht. En net als het echte leven zit de voorstelling vol verrassende elementen. Er wordt op hoog én op laag niveau gespeeld. Er is taal en er is beweging, er is onweer en er is sneeuw, er is stilte en er is muziek. We lopen door het leven van acht mensen heen. Tegelijkertijd lopen we ook náár het leven op dit moment van die acht mensen toe.

BOXtheater nodigt je uit om samen met de spelers hun ervaringen tijdens de ontdekkingstocht van het leven te delen. Daarvoor biedt BOXtheater je graag een podium.

De voorstellingen zijn op 11, 13, 14, 15, 26, 27, 28 maart telkens om 20.00 uur en op 29 maart om 19.00 uur. Het startpunt is Grand Café Rembrandt, Rechterstraat 56 in Boxtel. Kaarten à 12,50 euro kun je reserveren via de website www.boxtheater.nl of bij Proeverij ‘t Goei Leven, Markt 26 in Boxtel. Met ingang van dit seizoen kun je ook gebruikmaken van een cadeaubon van BOXtheater.

Uit de krant