H.C.B. ’92 Dames 2 erg gewaagd aan Blauw-Wit

Algemeen

BOXTEL - De wedstrijd begon goed met twee doelpunten aan de kant van H.C.B. ’92. Al snel scoorde Mandy vanuit een mooi opgezette wissel en een paar minuten later werd deze wissel nog eens herhaald waaruit weer een doelpunt van Mandy voortkwam. Hierna werd het wat minder; Blauw-Wit kwam sterk terug. Nadat vanuit het midden werd gescoord, werden er twee breaks goed benut wat resulteerde in een stand van 3-2.

Na nog een tegendoelpunt kwamen de dames van H.C.B. ’92 weer terug. Janneke maakte een mooi doelpunt vanuit de cirkel en ook Ilona wist te scoren vanuit het midden. H.C.B. ’92 kwam weer op voorsprong doordat ook Fenna wist te scoren. Dit succes werd echter al snel omgebogen naar een achterstand. Via een doelpunt vanuit een break en vanaf de hoek werd de ruststand 6-5 in het voordeel van Blauw-Wit.

Na de rust ging het aan beide kanten wat minder. Blauw-Wit maakte twee doelpunten en Janneke maakte er nog een voor H.C.B. ’92. De uiteindelijke stand kwam hiermee op 8-6 in het voordeel van Blauw-Wit.