Afbeelding

Spanning loopt op bij jeugdteams Taverbo/SABO

Algemeen

BOXTEL - Afgelopen zaterdag stond er voor alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO een uitwedstrijd op het programma. Het tweede team wist met gemak te winnen van Best. Rein de Groot was niet te kloppen en won al zijn partijen waardoor hij nog steeds bovenaan de ranglijst staat met 100% gewonnen wedstrijden. Femke Poirters en Rick van Eijndhoven waren ieder tweemaal succesvol. Poirters en van Eijndhoven wisten samen ook de dubbel te winnen waardoor dit team met een einduitslag van 2-8 nog steeds op de tweede plaats staat in het klassement met 41 punten uit zeven wedstrijden.

Aanstaande zaterdag staat er voor dit team een spannende wedstrijd op het programma als ze om 10.30 uur thuis spelen tegen de koploper, Rally uit Wijk en Aalburg, dat inmiddels 16 punten is uitgelopen.

In Den Bosch won het vierde jeugdteam met 4-6 nipt van de koploper, Never Despair. Dit was helaas net niet genoeg om de tweede plaats vast te houden en zij staan nu met 48 punten uit zeven wedstrijden op de derde plaats, één punt achter Never Despair die de koppositie af heeft moeten staan aan Waalwijk die door met 10-0 te winnen van Tios ’51 uit Tilburg nu met 52 punten het klassement aanvoert. Er staat komende zaterdag dus wederom een spannende wedstrijd op het programma voor dit team als ze thuis spelen tegen deze nieuwe koploper, aanvang eveneens 10.30 uur.

Het derde jeugdteam dat in Veghel speelde tegen de koploper, TTCV van Herwaarden, moest genoegen nemen met een gelijkspel. Dit was helaas niet genoeg om de koppositie over te kunnen nemen. Met nog drie wedstrijden te gaan is het kampioenschap voor dit team zeker niet onmogelijk.

In Geldrop kwam het eerste jeugdteam met 4-6 net langs Unicum. Zij staan nu met 38 punten uit zeven wedstrijden op de derde plaats in het klassement.