Afbeelding
Foto: Jan van der Steen

Week van de Ideeën voor een beter Boxtel

Algemeen

Boxtel - Om extra ideeën en suggesties te krijgen van inwoners, ondernemers en verenigingen, organiseert de gemeenteraad van Boxtel de ‘Week van de Ideeën’. Deze loopt van 12 tot 19 april. 

Doel hiervan is het verzamelen van input voor de Kerntakendiscussie die deze zomer plaatsvindt. Op pagina 7 van DeMooiBoxtelKrant van woensdag 7 april is een paginagroot invulformulier te vinden, waarop ideeën opgeschreven kunnen worden. Dit kan (anoniem) ingeleverd worden op verschillende locaties in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde, die in diezelfde advertentie worden genoemd.

De gemeenteraad vindt het van groot belang dat zoveel mogelijk inwoners, ondernemers en verenigingen hun ideeën voor de toekomst van Boxtel overbrengen aan de raadsleden. In eerste instantie zou dat via een digitale raadpleging plaatsvinden, maar om allerlei redenen hebben veel mensen afgezien van het meedoen aan deze raadpleging. 353 inwoners vulden de enquête wel in. Deze input wordt meegenomen door de gemeenteraad.

Ideeën kunnen ook worden gemaild naar weekvandeideeen@boxtel.nl. Ook is er een aparte Facebook pagina voor deze week: ‘Week van de Ideeën – Boxtel’.

Uit de krant