De Croon(passage) staat vrijdag op zijn kop.
De Croon(passage) staat vrijdag op zijn kop. Foto: Beeldbank Boxtel

Ondernemers zetten vrijdag Croonpassage op zijn kop

Algemeen

Boxtel - Zes winkeliers en ondernemers aan de Croonpassage zetten vrijdagavond de boel figuurlijk op zijn kop met workshops, loterijen, verschillende kraampjes en modeshows. Tijdens het evenement, toepasselijk ‘De Croon op zijn kop’ gedoopt, laten zij Boxtel zien wat zij in huis hebben.

Zo zal er op het pleintje tegenover La Gare eten verkocht worden, gemaakt door Lunch bij Trots en worden doorlopend modeshows gehouden met zowel kleding voor volwassenen als kinderen door La Gare en Junior Kids. Ook is er gedacht aan gezondheid, want True Health Club Boxtel doet gratis gezondheidschecks voor geïnteresseerden en er worden gratis make-up en hairstyle workshops verzorgd door Iris Kappers.

Verder worden er twee loterijen gehouden. Een daarvan wordt georganiseerd door de ondernemers aan de Croonpassage. Daarbij zijn leuke prijzen te winnen die door de ondernemers zelf beschikbaar worden gesteld. Meedoen kan gratis en de trekking is later op de avond. Als de winnaar dan niet meer aanwezig is wordt een nieuw lotje getrokken.

De tweede loterij is om het 55-jarig bestaan van het jeugdcarnaval in Boxtel te steunen. Om de festiviteiten te kunnen organiseren is iedere euro die daarmee verdiend wordt welkom. Loten kosten 5 euro en met dank aan verschillende sponsoren zijn er leuke prijzen te winnen. Ieder gekocht lot geldt tevens als kortingsbon van 2,50 euro voor verschillende goodies als keychains en laders die Ring & Go aanbiedt.

Er is de hele avond muziek aanwezig, verzorgd door de DJ Producer School. Voor de jeugd is er een springkussen aanwezig.

‘De Croon op zijn kop’ is op vrijdag 23 september van 17.00 tot 22.00 uur aan de Croonpassage.

Afbeelding
Algemeen 18 uur geleden Luchtige vragen en lastige opdrachten wisselen elkaar af bij Bokselse Kwis
Afbeelding
Algemeen 29 sep, 12:41 Ouderen in Regie verontrust over stopzetting Samen Ouder Worden in Boxtel
Afbeelding
Algemeen 29 sep, 12:19 Een vlindertuin bij de Croon en een oase op de Markt? D66 presenteert Groene Kansen Kaart
Afbeelding
Algemeen 29 sep, 08:16 ‘Uit zijn jas gegroeide’ Jumbo sluit de deuren voor verbouwing
Afbeelding
Algemeen 28 sep, 19:41 Boxtel presenteert sluitende begroting; ‘Maar we zijn er nog niet’
Afbeelding
Algemeen 28 sep, 12:41 Politieke vragen over opvang asielzoekers