Afbeelding

Muzikale middag bij de vijver achter de Walnoot

Algemeen

Boxtel - Gemeenschapshuis de Walnoot in Selissen zit op een hele mooie locatie, met een mooi aangelegde vijver omringd met bloemen en een fijn terras vlakbij de Dommel. Een voor veel Boxtelaren nog onbekende plek waar veel te weinig gebruik van wordt gemaakt. Daar gaat verandering in komen door op zondag 28 augustus een Concert aan de Vijver te organiseren.

‘Concert aan de Vijver’ is een samenwerking tussen gemeenschapshuis De Walnoot, Patrick Hendriks en Platform Selissen. De muzikale middag start om 14.00 uur bij de vijver achter de Walnoot. De muzikale middag wordt mogelijk gemaakt met medewerking van:

Pim to the Max
Pim Lavalije en Max Breuer uit Boxtel spelen akoestische covers van uiteenlopende muziekstijlen. Ze zijn van alle markten thuis, van pop tot rock, van blues tot jazz, van rap tot reggae. Ze hebben zo’n honderd liedjes in hun repertoire.

Joia
Joia Rath is zangeres, performer en liedjesschrijver. Een geboren en getogen Boxtelse die vanaf nu werkzaam is vanaf haar thuishaven Rotterdam. Zij zingt voornamelijk eigen nummers, zowel in het Engels als in het Nederlands. Naast haar goed ontvangen album “Living it now” heeft ze twee theatervoostellingen gegeven: “Zacht” en “Ode aan Aagje”. Ze zullen ook een stukje van ‘het manifest’ brengen.

Patrick Hendriks & Band
Patrick Hendriks is zanger en gitarist. Hij staat zo’n dertig jaar alleen of met een band op de bühne. Om maar wat te noemen Patrick Hendriks en Friends, Three2Go en RockSoc. Hij betreedt podia in muziekcafés, theaters en op festivals in binnen- en buitenland. Hij wisselt eigen muziek af met nog meer rock en soulnummers. Afgelopen jaar verscheen een nieuw album genaamd Fifty/50.

Op het terras van De Walnoot worden drankjes en hapjes geserveerd. Kortom een mooie muzikale afsluiting van de vakantie. De toegang is gratis en bij slecht weer gaat het concert binnen in De Walnoot door.

Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 3 uur geleden Ouderen in Regie verontrust over stopzetting Samen Ouder Worden in Boxtel
Afbeelding
Algemeen 4 uur geleden Een vlindertuin bij de Croon en een oase op de Markt? D66 presenteert Groene Kansen Kaart
Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden ‘Uit zijn jas gegroeide’ Jumbo sluit de deuren voor verbouwing
Afbeelding
Algemeen 20 uur geleden Boxtel presenteert sluitende begroting; ‘Maar we zijn er nog niet’
Afbeelding
Algemeen 28 sep, 12:41 Politieke vragen over opvang asielzoekers
Afbeelding
Algemeen 28 sep, 06:11 Advies raadswerkgroep: ‘1,7 miljoen euro Legaat van Cooth naar gebouwen basisonderwijs’