Foto: Jeroen Bosch Ziekenhuis
Foto: Jeroen Bosch Ziekenhuis Foto: Jeroen Bosch Ziekenhuis

WensAmbulance Brabant schenkt Jeroen Bosch Ziekenhuis jubileumbank

Algemeen

Boxtel/Den Bosch - WensAmbulance Brabant heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch getrakteerd op een betonnen bank ter ere van het 10-jarig jubileum van de stichting, die laatste wensen van ernstig zieke mensen vervult.

Nog een laatste keer het ouderlijk huis zien, naar familie of een dagje naar het strand. Het lijken eenvoudige wensen, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant helpt deze laatste wensen te vervullen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met bestaande ambulancediensten, hospices, huisartsen en ziekenhuizen.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis draagt de stichting WensAmbulance Brabant een warm hart toe en is blij met het sympathieke gebaar. “Ze hebben oog voor een ander en geven hier op een originele manier inhoud aan, aldus manager bedrijfsvoering Lotte Rijksen. Zij nam namens het Jeroen Bosch Ziekenhuis de bank symbolisch in ontvangst.

Afbeelding
Algemeen 4 uur geleden Gemengde gevoelens voor Kay Karssemakers in GP MX2
Afbeelding
Algemeen 14 uur geleden Auto belandt op zijn kop na eenzijdig verkeersongeval
Afbeelding
Algemeen 14 aug, 06:33 Rob Dekker trots op Selissenwal: ‘Het is een heel andere wijk geworden’; Directeur-bestuurder neemt afscheid van Woonstichting JOOST
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman