Een van de optredens tijdens Ploegerrangfestival 2018.
Een van de optredens tijdens Ploegerrangfestival 2018. Foto:

Liemt got Talent volgt Ploegerrangfestival op

Algemeen

Liempde - Het festival Liemt got Talent op 19 december vervangt het Ploegerrangfestival dat sinds jaar en dag voor de kinderen in Ploegersland gehouden werd voorafgaand aan de kerstvakantie.

Zoals bij de voorganger kunnen kinderen uit Liempde die naar groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool gaan meedoen. Kinderen kunnen niet enkel deelnemen met een playback-act, zoals bij de voorganger, maar kunnen al hun talenten showen. Ben jij een goede dj, danser of goochelaar? Laat het Liemt zien.

Wat zijn de spelregels?
De act mag maximaal vier minuten duren. Deelnemers mogen zich maar voor een act aanmelden. Er zijn drie categorieën: groep 3-4, 5-6, 7-8. De categorie telt voor de oudste van het groepje. Kinderen uit de Jeugdraad mogen ook deelnemen. Live zingen is niet mogelijk.

Kinderen wordt verzocht geen grote decorstukken mee te nemen, maar wordt verzocht handzame attributen mee te nemen. Het is niet toegestaan om attributen in het publiek te gooien of dieren mee te nemen. Liemt got Talent wordt gehouden in De Serenade. Het is niet toegestaan om spullen op te hangen aan de doeken of aan de truss.

Een jury selecteert de beste acts voor de officiële Jeugdzittingsavonden op 21 en 22 januari 2022. Ook de winnaar van de ‘Vrolijke Noot’ – het meest carnavaleske nummer – mag daar zijn of haar kunsten laten zien.

Om zeker te zijn van deelname, dienen deelnemers het formulier in te vullen dat te vinden is via https://ploegers.nl/ploegertjes/liemtgottalent/. Bij een muziekact kan ook een mp3-muziekbestand toegevoegd worden. In het veld voor de opmerkingen kan de act omschreven worden. Je aanmelding moet binnen zijn vóór 27 november. Meer info is te vinden op eerdergenoemde website.

Afbeelding
Algemeen 10 aug, 12:37 Liempdse kermis biedt plezier voor jong en oud
Afbeelding
Algemeen 10 aug, 06:37 ‘Ik ben liever aan het werk dan dat ik op school zit’; Davy van Esch timmert aan de weg met debuut ‘Mijn eerste lied’
Afbeelding
Algemeen 7 aug, 06:31 DeMooiBoxtelKrant columniste Julia Kroonen schrijft roman
Afbeelding
Algemeen 4 aug, 08:22 Streep door bestemmingsplannen Keulsebaan en Fietsonderdoorgang
Afbeelding
Algemeen 3 aug, 06:37 ‘Het voelt als een wederopstanding’; Zanger Wes van der Steen brengt na 10 jaar afwezigheid nieuwe single uit
Afbeelding
Algemeen 31 jul, 06:20 ‘Opa had natuurlijk nooit verwacht dat zijn kleindochter dit zou gaan doen’; Boxtelse Evy en Annabelle timmeren aan de weg bij KRC Genk