De Rots staat drie dagen in het teken van muzikale activiteiten.
De Rots staat drie dagen in het teken van muzikale activiteiten. Foto: Jan van der Steen

De Rots drie dagen in teken van muziek

Algemeen

Gemeenschapshuis De Rots staat op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart in het teken van muziek voor jong en oud. Tijdens deze avonden staat steeds een ander thema centraal. 

Op vrijdag is de discoavond Rotskidzz in het gemeenschapshuis aan de Nieuwe Nieuwstraat. Tussen 19.00 en 21.30 uur draait deejay Jordy zijn platen waar de jeugd van de Boxtelse basisscholen op kan dansen. De entree bedraagt vier euro; inclusief ranja en chips.

DJ Koochie Koo

Een dag later is er opnieuw een disco, maar dan gericht op wat oudere bezoekers. Deejay Koochie Koo laat dansmuziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig horen, van soul tot pop en rock. Bezoekers zijn welkom tussen 20.00 en 00.30 uur. De entreeprijs voor deze avond bedraagt vijf euro.

Maxpoint

De band Maxpoint sluit het muzikale weekend in gemeenschapshuis De Rots af. Liefhebbers van rock ‘n roll komen met liedjes van onder meer Elvis, Roy Orbinson, The Beatles en The Rolling Stones aan hun trekken. De formatie speelt tussen 14.00 en 18.00 uur. 

Kaarten kosten in de voorverkoop zes euro en aan de deur 7,50 euro. Leden van Seniorenvereniging Boxtel (voorheen KBO) krijgen 1,50 euro korting als zij bij binnenkomst het entreegeld betalen.

Uit de krant