Logo mooiboxtel.nl
Vrijwilliger en coördinator van de verhuizing van de Vincentiusvereniging Tini van den Berg toont een volledig handgemaakt sieradenrek. (Foto: Sander van Kasteren)   | Fotonummer: cb1c1d
Vrijwilliger en coördinator van de verhuizing van de Vincentiusvereniging Tini van den Berg toont een volledig handgemaakt sieradenrek. (Foto: Sander van Kasteren) (Foto: Sander van Kasteren)

Vincentiusvereniging maakt zich op voor opening nieuw pand

Boxtel - Ruim 150 vierkante meter extra, alle spullen op één locatie én een fietsenwerkplaats waarbij in samenwerking met Stichting Leergeld en de ANWB kinderen blij gemaakt kunnen worden met een fiets die zij anders niet zouden kunnen betalen. Het is allemaal mogelijk dankzij de verhuizing van de Vincentiusvereniging uit de Van Leeuwenstraat naar het voormalig pand van Schoenenreus aan de Stationsstraat. De nieuwe winkel opent ruim een maand eerder dan gepland, op 21 februari.

'Heel blij', is Vincentius-voorzitter Toon van der Sloot met het nieuwe pand van 'zijn' Vincentiusvereniging aan de Stationsstraat 18-20. Hij onderstreept echter dat het vooral een teamprestatie is van maar liefst 75 vrijwilligers die ruim een maand sneller dan verwacht de nieuwe winkel van de vereniging al op orde hebben.

De Vincentiusvereniging gaat de huurovereenkomst aan voor drie jaar tegen zeer gunstige voorwaarden. Daarna is er sowieso de optie om voor drie jaar te verlengen. Zo worden volgens Van der Sloot twee vliegen in één klap geslagen: er is een groot leegstaand pand gevuld waardoor er weer meer reuring is in het centrum én de Vincentiusvereniging kan de tien procent groei die het afgelopen jaar werd gerealiseerd doorzetten.

Vanwege de samenvoeging van magazijn en winkel wordt het een stuk eenvoudiger de winkel logistiek te runnen, zo verwacht Van der Sloot. Er hoeft namelijk niet meer gependeld te worden tussen de Van Salmstraat, waar het magazijn tot 1 januari gevestigd was, en de winkel.

Wat sowieso erg welkom is bij de Vincentiusvereniging, dat zijn extra vrijwilligers. Want hoewel 75 een respectabel aantal is, is natuurlijk niet iedere vrijwilliger altijd beschikbaar. Met name voor de verhuizing zelf en voor de woensdagmiddag waarop de wens is om de deuren óók te kunnen openen, zijn vrijwilligers meer dan welkom. Zij kunnen bellen naar 06-10610806 om zich eenmalig of structureel aan te melden.

Het nieuwe pand aan de Stationsstraat wordt in gebruik genomen vanaf 21 februari. De vestiging aan de Van Leeuwenstraat is dan niet meer geopend. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 25 april en zal nog groots aangekondigd worden.

In DeMooiBoxtelKrant van 15 januari lees je een uitgebreid artikel over de nieuwe winkel

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>