Basketbalvereniging JRC Boxtel is op zoek naar nieuwe bestuursleden.
Basketbalvereniging JRC Boxtel is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Foto: archief MooiBoxtel

Basketbalclub JRC Boxtel zoekt nieuwe bestuursleden

Sport

Basketbalvereniging JRC Boxtel sorteert al voor op september volgend jaar. Dan zit namelijk de termijn erop van vier bestuursleden en zij stellen zich niet herkiesbaar. De club zoekt nieuwe mensen die een bestuursfunctie willen vervullen.

Voorzitter Jochen Schellekens en secretaris Matske Clercx hebben aangekondigd hun taken per september neer te leggen. Schellekens is dan twaalf jaar preses. Ook penningmeester Lorraine Arts en algemeen bestuurslid Willem van Loon blijven met dezelfde passie hun rollen vervullen tot het einde van hun termijn in 2024. Hun besluit om niet herkiesbaar te zijn, benadrukt de noodzaak van vernieuwing. Een penningmeester is al gevonden. Bjorn van Uden neemt die post over.

Het huidige bestuur heeft veel werk verzet. De vereniging beschikt over een solide basis en enthousiaste vrijwilligers. Vier jeugdteams werden onlangs winterkampioen. Er zijn mensen nodig die verder willen bouwen en sturing willen geven aan de vereniging. Wie belangstelling heeft voor een bestuursfunctie bij de basketbalclub, kan verdere informatie inwinnen via info@jrc-boxtel.nl.

Uit de krant