Voorzitter Peter Korst presenteerde woensdagavond de nieuwe hoofdtrainer van DVG: Brord van de Sande.
Voorzitter Peter Korst presenteerde woensdagavond de nieuwe hoofdtrainer van DVG: Brord van de Sande. Foto: eigen collectie.

Brord van de Sande nieuwe trainer DVG

Algemeen

Het bestuur van DVG Liempde is zeer verheugd te mogen aankondigen dat Brord van de Sande vanaf seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer is van haar vereniging. Selectie, technische staf en het bestuur wilden graag Brord als opvolger van Henri van den Braak en zijn dan ook blij met hem als nieuwe oefenmeester.

Wat het bijzonder maakt is dat Brord van de Sande afkomstig is uit de eigen vereniging. DVG heeft hiermee volgend seizoen een zelf opgeleide trainer voor de groep staan. 

Kent selectie

Brord heeft een lange en rijke historie als trainer van diverse jeugdelftallen en als trainer/coach van het tweede selectie elftal van DVG. Vanuit dit elftal heeft hij de opstap gemaakt als assistent-trainer van Henri van den Braak bij het standaard elftal van DVG. Hij kent de jonge selectie en hij kent bovendien de aanstormende jeugd. 

DVG heeft als club dan ook alle vertrouwen in een succesvol samenwerking met Brord als hoofdtrainer. Hij is voor de vereniging de juiste man voor het door ontwikkelen van de jonge selectie van DVG met het oog op het bouwen aan een stabiele selectie voor de toekomst. 

Voorzitter Peter Korst presenteerde woensdagavond de nieuwe hoofdtrainer van DVG: Brord van de Sande.

Uit de krant