Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: e47804
Foto: DVG
Sport nieuws

Meld je aan voor het Hart van de Meierij toernooi

Hart van de Meierijtoernooi bij DVG Liempde
Voetbalvereniging DVG uit Liempde organiseert op zaterdag 6 juni 2020 voor de 5e maal het Hart van de Meierijtoernooi voor teams van de JO7, JO8 en JO9 categorie.
Het lustrumtoernooi is voor vele teams een mooie gelegenheid om hun seizoen op een sportieve en zeker ook gezellige wijze af te sluiten. Naast de wedstrijden zijn er voor de spelertjes een aantal leuke attracties zoals gratis popcorn en suikerspin. Ook wordt er een rodedraadspel gespeeld per categorie.

Wie wordt de dribbelkoning van de Meierij ?
Voor alle JO7-spelers wordt een mooi dribbelparcours uitgezet. De speler die het parcours op de juiste en snelste manier aflegt zal bekroond worden met een leuke prijs en de titel Dribbelkoning van de Meierij.

Strijd om de beste Penaltyploeg van de Meierij
De JO8- en JO9-teams zullen bij het penaltytoernooi gaan uitmaken wie zich een jaar lang de beste Penaltyploeg van de Meierij mag noemen. Ook hier is een leuke prijs aan verbonden.

Clubs uit de Meierij van 's-Hertogenbosch.
Historisch gezien bestond De Meierij uit De Vrijdom van 's-Hertogenbosch (hoofdstad) en de vier kwartieren van Maasland, Kempenland, Peelland en Oisterwijk. De toernooi-organisatie zou het mooi vinden als teams uit al deze historische gebieden zich inschrijven voor dit toernooi. Het toernooi kan nog een internationaal tintje krijgen want ook het Belgische Lommel was voorheen onderdeel van de Meierij.

Plaats en tijd
Het toernooi wordt gehouden op Sportpark de Roode Bleek gelegen aan de Sportlaan 1 te Liempde.
Het sportpark is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A2. De JO7 teams spelen van 09:00 uur tot 12.00 uur. De JO8- en JO9-teams spelen van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Inschrijving toernooi
De deelname aan het toernooi is geheel gratis. Ben je als club of als team geïnteresseerd in dit toernooi stuur dan voor de aanvraag van het inschrijfformulier zo spoedig mogelijk een e-mail naar Hvdmtoernooi@gmail.com. De inschrijving staat open tot 1 februari 2020.

Foto en tekst: DVG

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>