De vier zittingsavonden in Liempde wisten begin dit jaar veel publiek naar de Serenade te trekken.
De vier zittingsavonden in Liempde wisten begin dit jaar veel publiek naar de Serenade te trekken. Foto: Cock Stam

Kaartverkoop voor zittingsavonden carnavalsstichting De Ploegers

Algemeen

Carnavalsorganisatie De Ploegers in Liempde start donderdag 21 december om 19.00 uur de kaartverkoop voor haar zittingsavonden in januari. Die vinden plaats in De Serenade aan de Oude Dijk 117.

De shows voor de jeugd zijn op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari, steeds vanaf 19.00 uur. Thema is de boerderij. De organisatie heeft er net als vorig jaar voor gekozen om de tickets alleen digitaal te verkopen. Dinsdag 19 december vanaf 19.00 uur gaat de webshop voor de jeugdzittigen op www.deserenade.nl open. 

Kaarten kosten voor kinderen van de basisschool 1 euro. Zij mogen dan vooraan op de bankjes zitten. Volwassenen betalen 5 euro. Daar komt nog wel 80 eurocent aan reserveringskosten bij. Er is op beide avonden een vrije stoelkeuze.

VOLWASSENEN

De volwassenen krijgen een week later de mogelijkheid om te genieten van alle kolderieke acts tijdens de zittingsavonden. Dan vaart de ‘Liemtse Kroes’ uit op donderdag 18, vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari. De voorstellingen op de eerste drie avonden beginnen om 20.00 uur. Zondag om 13.00 uur is er een matinee.

De kaartverkoop voor de zittingsavonden begint donderdag 21 december om 19.00 uur. Ook deze tickets zijn alleen digitaal verkrijgbaar, via www.deserenade.nl. Plaatsbewijzen kosten 15,80 euro. 

Uit de krant