De Liempdse kerstmarkt was ook in 2015 erg sfeervol.
De Liempdse kerstmarkt was ook in 2015 erg sfeervol. Foto: archief MooiBoxtel

Kerstmarkt Liemt Lopt Uit met trekking OLG Bingo

Algemeen

Marshmallows grillen op de Liempdse Vuurput, handen opwarmen bij een van de vuurkorven onder het genot van chocomel of glühwein, op de foto met een kerstvrouw, wandelen met alpaca’s, vers gebakken kerststollen, huisgemaakte soepjes of kerststukjes kopen. Het is op zaterdag 9 december tussen 16.00 en 19.30 uur allemaal te beleven tijdens de OLG Kerstmarkt 2023 in Liempde.

Op Liemt Gemunt (OLG), Liemt in ‘t licht en de Kribkesroute organiseren de Kerstmarkt voor jong en oud. Tussen ‘t Wapen van Liempde en D’n Liempdsen Herd presenteren OLG-verenigingen en Liempdse ondernemers hun activiteiten en waren. Maar ook de Kribkesroute wordt afgetrapt, de lichtjes van Liemt in het Licht worden ontstoken en het gespaarde bedrag voor de OLG-verenigingen wordt bekend gemaakt en ook dit jaar de finale van de OLG Bingo.

Ook dit jaar wordt er weer volop nummertjes gespaard voor de OLG Bingo en iedereen kijkt weer uit naar de trekking en uitreiking van de OLG Bingo hoofd- en bonus-prijzen. Iedereen is nu nog druk met het plakken van de nummertjes om de kaarten vol te krijgen. Zorg dat je voor 8 december 17.00u alle volle bingokaarten ingeleverd hebt om automatisch mee te spelen naar een van de prijzen. De trekking begint om 17.00 uur bij de podiumwagen. Er zijn 24 prijzen te verdelen waaronder gratis boodschappen, brandstof bon, verrassingspakketten en 3 OLG bonusprijzen van ieder 250 euro. De gezamenlijke waarde van alle prijzen is 2.950 euro.

De prijzen worden op dat moment uitgereikt, dus men dient aanwezig te zijn om de prijs te innen. Is men niet aanwezig, gaat de prijs door naar de volgende die getrokken wordt. Tot de prijs fysiek overhandigd kan worden aan de winnaar.

Er zijn veel leuke attracties, kraampjes en activiteiten voor jong en oud en de stemmige muziek zal bijdragen aan een warme winterse sfeer. Muzikale ondersteuning zal verzorgd worden door Blaasorkest de Noottoestand, Fanfare Concordia en Hofkapel De Kromploegers.

Uit de krant