Leden van TS Dekker namen zondag deel aan een internationaal toernooi in Oss.
Leden van TS Dekker namen zondag deel aan een internationaal toernooi in Oss. Foto: Eigen collectie

Mooie medailles voor sporters TS Dekker in Oss

Algemeen

Taekwon-do School Dekker nam zondag deel aan de 19e Open International Taekyon Toernooi in Oss. Een toernooi met 300 deelnemers uit binnen- en buitenland. Ierland, Engeland, Duitsland, België en Nederland streden om de titel International Kampioen. Saja Zanraoui wist overtuigend deze titel (goud) te behalen dmv haar scherpe spel.

Zanraoui liet lenigheid en souplesse zien. Quint van der Heijden behaalde zilver, waarbij hij zijn vliegensvlugge skills tentoon stelde. Een mooie sportieve toekomst is hem weggelegd. Ook Rayaan Suhooli wist de tweede plaats te behalen door haar technische vaardigheden en doorzettingsvermogen.

Arash Rasekh (4e) Bret Termeer (4e), Kaj van de Meulengraaf, Romy van den Boogaard en Bruce Staudenmaijer sleepten net niet een prijs in de wacht. Allen zijn toppers en hebben goed hun best gedaan. De volgende keer vallen ook zij in de prijzen.

TSD feliciteert haar prijswinnaars en zegt tevens dank aan John van Gaal, die vandaag zijn vuurdoop had als gediplomeerd Taekwon-do scheidsrechter. Aaron Dekker, Van de Meulengraaf en Suhooli waren ook mee als begeleiding en coaches.

Ondertussen bereiden de leden van TS Dekker zich alweer voor op de volgende wedstrijd. Ook interesse in Taekwon-do School Dekker, train dan eens vrijblijvend mee. 

Meer informatie: www.tsdekker.nl

Leden van TS Dekker namen zondag deel aan een internationaal toernooi in Oss.

Uit de krant