Afbeelding
Foto: Pixabay

Toernooi voor oud-leden Taverbo

Algemeen

Tafeltennisvereniging Taverbo bestaat in 2024 vijftig jaar en daarom houdt de club een toernooi speciaal voor oud-leden. Dit vindt plaats op zaterdag 6 januari.

Het sportieve evenement is tevens bedoeld als reünie. Zo kunnen alle voormalige clubleden samen een balletje slaan en daarna bijkletsen. Aansluitend aan het toernooi vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Iedereen die ooit een batje van Taverbo heeft vastgehouden, ook als dat al heel lang geleden is, is welkom om deel te nemen. Alle speelsterkten zijn welkom, de opzet van het toernooi kent een handicapsysteem, waarbij gezelligheid voorop staat.

AANMELDEN

De wedstrijden beginnen om 10.00 uur in de sportzaal van Taverbo/2M Engineering aan de Voetboog 18 in Boxtel. Deelnemers dienen een half uur voor aanvang aanwezig te zijn. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar toernooicommissie@taverbo.nl onder vermelding van naam, leeftijd en speelsterkte of via www.taverbo.nl. De club houdt nog meer activiteiten die met het naderende jubileum te maken hebben. Een tafeltennismarathon bijvoorbeeld, die begint vrijdag 15 december om 18.00 uur en duurt tot zondag 18 december 20.00 uur.

Uit de krant