Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: c673bd
Foto: Pixabay
Sport nieuws

Gelijkspel voor Taverbo Heren 1

De spanning is al een tijdje weg uit poule A in de 3e divisie. Litac en Zevenaar zijn de zekere degradanten en Sittard is al bijna kampioen.

Na de 10-0 overwinning van vorige week staat Taverbo nu op de derde plaats en moest afgelopen weekend aantreden tegen de nummer twee: Red Stars 2. In de thuiswedstrijd van Taverbo tegen deze tegenstander werd het een gelijkspel. En ook nu waren de teams aan elkaar gewaagd.
Red Stars opende de score met een overwinning van Robert van den Bosch op Michel Sperling. Bram Bakker bracht Taverbo weer op gelijke hoogte tegen Maurice Achten. Sjoerd Broos wist de tot dan toe ongeslagen Sem van Gameren op een 2-1 achterstand te zetten, maar kon vooral vanwege fysieke ongemakken de wedstrijd niet winnend afsluiten voor. De dubbel bracht Taverbo toch weer op gelijke hoogte, doordat Sperling en Bakker overtuigend wonnen van Van de Bosch en Van Gameren.
Ook in het vervolg van de wedstrijd werden de punten eerlijk verdeeld over beide ploegen. Sperling versloeg Achten. Een nog aangeslagen Broos kwam niet in zijn spel tegen Van de Bosch. Bakker zette ogenschijnlijk simpel Van Gameren aan de kant. Broos moest na vijf sets ook Achten feliciteren. Sperling kon het in vijf games niet afmaken tegen Van Gameren, maar Bakker verzilverde het vijfde punt voor Taverbo in de laatste wedstrijd tegen Van de Bosch.
Het gelijkspel weerspiegelde de krachtsverhouding aardig, alhoewel een fitte Broos misschien voor de overwinning voor Taverbo had kunnen zorgen. Al met al veranderd er niet veel in de poule en vervolgen beide teams de competitie met de wetenschap dat er weinig zal veranderen aan de huidige stand op de ranglijst.

Tekst: Michel Sperling

 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>