Het Boxtels kampioenschap bridgen staat weer op het programma op zaterdag 9 december.
Het Boxtels kampioenschap bridgen staat weer op het programma op zaterdag 9 december.

Bridgers strijden om het Boxtels kampioenschap

Algemeen

De Serenade aan de Oude Dijk in Liempde is zaterdag 9 december het decor van het Boxtels bridgekampioenschap. De titelstrijd staat open voor kaartspelers die lid zijn van clubs in Boxtel, Liempde en Esch, maar ook voor bridgeparen waarvan minimaal één speler in een van deze drie kernen woont. 

De organisatie is in handen van twee lokale verenigingen: Bridgeclub Revanche uit Boxtel en Bridgeclub Liempde. Zij hebben een toernooi opgezet waarin 28 spellen topintegraal worden gespeeld. De kampioenen gaan naar huis met een wisselbokaal.
Het Boxtelse bridgekampioenschap gaat om 13.30 uur van start. De zaal van De Serenade is vanaf 12.45 uur geopend. Deelname kost 25 euro per paar, inclusief koffie met iets lekkers, warme hapjes én een blijvende herinnering. Inschrijven kan tot en met zondag 26 november via keesvoets56@outlook.com of via 06-57 04 77 93. Vermeld hierbij de naam van beide spelers, telefoonnummers, e-mailadres en de speelsterkte. Leden van de NBB geven ook hun bondsnummer door.
De kosten van deelname kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL05 RABO 0128.72.95.38 t.n.v. Bridgeclub Liempde onder vermelding van de namen van beide spelers.

Uit de krant