Opleiding Tilburg Vormgeving van De Rooi Pannen.
Opleiding Tilburg Vormgeving van De Rooi Pannen. Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm

Open dag: bij De Rooi Pannen is leren écht echt

Algemeen

Zet jij straks de stap naar het vmbo of mbo? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de school die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Bij De Rooi Pannen is leren niet net echt, maar écht echt. We hebben onze eigen hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, design- en evenementenbureaus. Gecombineerd met een groot netwerk in het bedrijfsleven én stageplekken in binnen- en buitenland, hebben wij dus echt alles in huis om jou een voorsprong te geven op de rest.
Op zondag 5 november gooien we de deuren voor je open in Tilburg, Eindhoven en Breda. Kom langs voor een rondleiding, voorlichting en antwoord op al jouw vragen over ons praktijkgerichte onderwijs. En natuurlijk ga je die praktijk zelf ook echt meemaken. Laat ons weten dat je komt op derooipannen.nl/opendag.
Als scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven tot de mbo-opleidingen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving: in alles wat wij doen staat de praktijk centraal.

Uit de krant