Logo mooiboxtel.nl
Sport nieuws

30e recreantentoernooi JRC Ducks

  | Fotonummer: 1a4f41
Foto: JRC Ducks

BOXTEL - Afgelopen weekend vond voor de 30e keer het jaarlijkse recreantentoernooi plaats op de honk- en softbalvelden van JRC Ducks. Ondanks de sombere weersvoorspelling werden nagenoeg alle wedstrijden gespeeld en wordt er teruggekeken op een zeer succesvolle editie.

Vrijdag werd er met veel vrijwilligers hard gewerkt om het complex klaar te maken voor de ontvangst van 15 teams vanuit het hele land. Enkele van deze teams meldden zich in de loop van vrijdag al op de Wielakker en samen met de Ducks vrijwilligers werd er aan de vooravond van het evenement gestart met een gezellig feestje.

De zaterdag verliep buiten verwachting goed omdat de vele voorspelde regen gelukkig uitbleef. Op een enkel miezerregenbuitje na, wat ook nog op een gunstig moment bij de wisseling van de wedstrijden viel, was het een prachtige dag om lekker te softballen. Dat werd dan ook fanatiek en enthousiast gedaan. De chemie tussen alle verschillende teams was erg goed en zowel de teams die bijna alle edities van dit toernooi meedraaiden als de nieuwkomers hadden het erg naar hun zin.
Na afloop was er een goed verzorgde barbecue en werd de dag in Duckantine afgesloten met een swingend feestje.

De zondag begon regenachtig maar bij aanvang van de wedstrijden om 10 uur was het gelukkig droog en werd weer gestart met het vervolg van de wedstrijden. De laatste wedstrijd verregende helaas maar dat was gelukkig geen belemmering om toch een prijsuitreiking te kunnen doen waarbij Stadoco onder aanvoering van Hans van Dooremalen gehuldigd werd als winnaar van het toernooi.

De organisatie is dik tevreden met een goed verlopen toernooi zonder problemen of ongelukken. Met dank aan de vele vrijwilligers, de inzet van de Boxtelse EHBO en de rugbyburen RC Ducks.

Tekst: Helma van Geel

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>