Logo mooiboxtel.nl
Het vrijwilligersechtpaar van de Akker werd in het zonnetje gezet   | Fotonummer: ef7169
Het vrijwilligersechtpaar van de Akker werd in het zonnetje gezet (Foto: Vic Bolsius)
Sport nieuws

Hengelsportvereniging Ons Genoegen reikt prijzen uit

Boxtel - Ter afsluiting van het hengelseizoen, werden afgelopen zaterdag bij Café De Postiljon de prijzen uitgereikt aan de leden van Hengelsportvereniging Ons Genoegen.

Nadat de leden en hun partners met koffie en gebak waren ontvangen, heette voorzitter Vic Bolsius iedereen namens de wedstrijdcommissie hartelijk welkom. "Bedankt voor jullie sportieve inzet en uithoudingsvermogen", zei hij. Ondanks het extreem warme weer en de lage waterstand hebben jullie mooie prestaties neergezet. Ik heb zelf niet meegedaan aan de competitie, maar wel veel geleerd."

Vervolgens maakte de voorzitter de uitslag van de Koningswedstrijd bekend. Van de negen deelnemers eindigde H. van der Steen op de eerste plaats. T. van den Akker werd tweede en G. van Oirschot derde.

Na een korte pauze volgde de prijsuitreiking van de avondwedstrijden. Hierbij wist G. van de Loo de eerste plaats te veroveren, gevolgd door T. van den Akker die ook hier tweede werd, en H. van der Steen op de derde plaats.

Naast de door verschillende ondernemers beschikbaar gestelde prijzen voor de winnaars ontvingen hun partners een bos bloemen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>