De tweede fase van de metamorfose van vakantiepark de Lithse Ham is begonnen.
De tweede fase van de metamorfose van vakantiepark de Lithse Ham is begonnen. Foto: Eigen collectie.

ADVERTORIAL: Metamorfose Vakantiepark de Lithse Ham stoomt door naar Fase 2

Algemeen

Op Vakantiepark de Lithse Ham is afgelopen jaar met de realisatie van de Lithse Hof hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Prachtige 4- en 6-persoons recreatiewoningen stelen de show op een A-locatie van het zeer gewaardeerde park. Volledig aangekleed met nieuwe speeltoestellen, infrastructuur en beplanting. Dit succes is niet onopgemerkt gebleven. De recreatiewoningen gingen dan ook als warme broodjes over de toonbank. 

Het succes, van dat wat later tot fase 1 bekroond werd, heeft o.a. parkdirecteur Johan Zijlstra doen besluiten fase 2 in het leven te roepen. Het prachtig gelegen deel aan de dijk, wat voorheen diende als kampeerterrein, wordt momenteel volledig getransformeerd met 40+ nieuwe recreatiewoningen met een aanleg die past in het landschap.

Duurzaamheid
Wat dit project echt bijzonder maakt, is onze toewijding aan duurzaamheid. We willen de natuurlijke schoonheid van Lithse Ham aan de Maas behouden en versterken. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke bouwmaterialen en -methoden, en streven we naar energie-efficiëntie in onze nieuwe accommodaties. De nieuwe vakantiewoningen zullen te koop aangeboden worden inclusief kavel, interieurpakket en tuinaanleg naar keuze. De directe ligging nabij het water maakt dit project aan de Maas een unieke investeringskans.

Fase 2 wordt voorzien vier typen 4- en 6-persoons recreatiewoningen. De bekende Zandlodge, Impuls en Dijklodge zullen vergezeld worden door een nieuw type: De 4-persoons Rivierlodge. Natuurlijk zijn eigenaren van deze duurzame vakantiewoningen verzekerd van een eigen ligplaats in de jachthaven.
Lithse Ham aan de Maas is altijd een bijzondere plek geweest, waar mensen komen om te ontspannen en te onthaasten. Het Lithse Hof-project zet deze traditie voort, met respect voor het verleden en een visie op een nog mooiere toekomst. Kijk voor meer informatie over het project op de website www.delithsehof.nl. Foto: Eigen collectie.

Uit de krant