Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: c0bf06
Foto: Sander van Kasteren
Gemeente nieuws

Eenvoudig meldingen openbare ruimte maken

Gemeente Boxtel maakt het met de Fixi app en website nog makkelijker om een melding over de openbare ruimte te maken.

In onze gemeente kunt u voortaan heel eenvoudig melding maken over de openbare ruimte. Dit kan met de zogenaamde Fixi app. De website van Fixi is geïntegreerd in onze gemeentewebsite www.boxtel.nl en de Fixi app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore.

Beter bereikbaar
U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken: telefonisch, via de Fixi app of op onze website. Als u via onze gemeentewebsite een melding maakt, komt u nu op de Fixi website terecht. Dit voor een nog betere bereikbaarheid.

Hoe werkt het
U kunt meldingen maken door te registreren / in te loggen of u kunt meldingen zonder account maken. Vul hierbij wel uw e-mailadres in, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van uw melding. Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar maar gebruiken we alleen voor de afhandeling.

Voor telefonische meldingen wordt de melding ingevoerd door de medewerker van het Servicepunt Openbare Ruimte op dezelfde website. U wordt bovendien per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden van de status van uw melding.

Maak meldingen met de Fixi app
U kunt de Fixi app downloaden voor uw mobiel. Via de app kunt u de status van de melding in de gaten houden en kunt u nog reageren op een melding.
Download de Fixi app Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.decos.fixi2.citizen iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/fixi/id1289224548?mt=8

Overlast wegnemen en veiligheid staan voorop Dat het makkelijker is om een melding te maken is duidelijk. Voor het oppakken van de meldingen geeft de gemeente voorrang aan de meest spoedeisende meldingen. Momenteel krijgen we heel veel meldingen over bijvoorbeeld de processierups en Japanse Duizendknoop. Meldingen waar veiligheid en overlast het hoogst zijn, worden als eerste opgepakt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>