Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Hobbycentrum Boxtel houdt open dag aan Baroniestraat

Algemeen

Op zaterdag 2 september opent het Hobbycentrum haar deuren aan de Baroniestraat voor de bewoners van Boxtel en omgeving. Van 13.00 uur tot 16.00 uur staan een groot aantal van de vrijwilligers van het centrum klaar om hun cursussen en hobbygroepen te presenteren.

Het Hobbycentrum biedt een groot scala aan activiteiten. Ons motto is Ontmoeten, Ontwikkelen en Ontspannen. Om elkaar te ontmoeten hebben we veel mogelijkheden: Hobbyclubs als fotograferen, houtbewerken, glas-in-lood, miniaturen maken, schilderen, handwerken, naaien, beeldhouwen, keramiek, mozaïek, vliegers maken, bewegen, meezingen, vrije dans en vanaf september ook quilten en met paverpol werken. Ook zijn er altijd gastvrouwen en –mannen die voor de koffie en thee willen zorgen en met de deelnemers een praatje voor de gezelligheid willen maken.

Ontwikkelen kan je je voldoende met alle cursussen die we ook bieden en waar je nieuwe ervaringen kunt opdoen. Zo zijn er een cursus moes-tuinieren, cursussen Frans, Duits, Engels en Spaans, basiscursus fotografie, broodbakken, koken, verfijnde recepten maken met de chef-kok, schaken, leesclub.

Crea-Café

Ontspannen kan je je met de inloopmiddag Crea-café. En er is altijd gelegenheid en tijd om samen koffie of thee te drinken en elkaar beter te leren kennen. Op de open dag zijn het bestuur aanwezig voor informatie en een twintigtal vrijwilligers die hun hobby of cursus toelichten. U bent van harte welkom bij Hobbycentrum Boxtel, Baroniestraat 105 te Boxtel.

Uit de krant