Logo mooiboxtel.nl
Ook vorig jaar sproeide de brandweer de velden nat. (Foto: Sander van Kasteren)   | Fotonummer: e4dc96
Ook vorig jaar sproeide de brandweer de velden nat. (Foto: Sander van Kasteren) (Foto: Sander van Kasteren)

Beach Break maakt zich op voor warm en uitverkocht weekend

Boxtel - De tiende editie van de Beach Break, dit jaar voor de tweede maal aan Recreatieplas De Langspier, kan zich opmaken voor een uitverkochte editie met prachtig zomerweer. De organisatie heeft inmiddels voldoende ervaring met goed weer en neemt de nodige voorzorgsmaatregelen het festival in goede banen te leiden.

De Dijkhuizen Beach Break en het MSB Beachvolleytoernooi, zoals het festival en volleytoernooi officieel heten, stevenen dit jaar wederom op een zomerse editie af. Het festivalterrein is dit jaar voor de eerste keer in een grote tent. In die tent kunnen de beachvolleyballers overdag beschut uit de felle zon zitten. De tent is uiteraard sfeervol ingericht, zo belooft organisator Jip van Krieken. Voor de mensen die wel graag de zon opzoeken is KWF aanwezig om zonnesmeersels uit te delen en natuurlijk hun goede doel te promoten.

Ook is er al afstemming met de brandweer geweest om de speelvelden nat houden op het heetst van de dag. Met een voorspelde middagtemperatuur van ruim boven de 30 graden geen overbodige luxe, gezien het feit dat de brandweer ook vorig jaar werd opgetrommeld omdat veel volleyballers last van hun voeten kregen in het snikhete zand. Van Krieken, opgewekt: "Maar goed dat we aan het water zitten! Een frisse duik zal welkom zijn."

De organisator laat weten dat de kaartverkoop voor het muziekfestival dit jaar boven verwachting is verlopen. Op de vrijdagavond, als Maan, The Vipers en Baby Blue zullen optreden, was het festival het snelst uitverkocht. Ook zaterdag verkocht het festival uit. Dan pakt het festival uit met onder meer Puinhoop Kollektiv, De Lievelingsdj's van je Zusje en Buren van de Brandweer. En dat is nog niet alles, licht Van Krieken alvast een tipje van de sluier op: "Twee oudgedienden maken hun opwachting op zondag, speciaal voor de tiende editie." Het beachvolleytoernooi was al binnen een kwartier uitverkocht. Er spelen in totaal 80 teams mee.

Voor het muziekfestival zijn nog enkele combitickets voor de vrijdag en zaterdag samen beschikbaar. Die koop je online via beachbreakboxtel.nl, Er is geen verkoop aan de deur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>