Tijdens de fietsbridgedrive doen deelnemers verschillende horecagelegenheden aan in Boxtel.
Tijdens de fietsbridgedrive doen deelnemers verschillende horecagelegenheden aan in Boxtel. Foto: eigen collectie

Fietsbridgedrive van BC RevancheBoxtel

Algemeen

Op zaterdag 16 september organiseert Bridgeclub RevancheBoxtel een fietsbridgedrive. Dit is een sportieve activiteit met een aantrekkelijke mix van gezelligheid, bewegen en spanning waarbij deelnemers drie horecagelegenheden in en rond Boxtel aan doen. 

Inschrijving staat open voor de leden van BC RevancheBoxtel en BC Liempde en vanaf 15 augustus ook voor de overige bridgeliefhebbers uit Boxtel.
De start is om 09.00 uur bij gemeenschapshuis De Walnoot te Boxtel waar rond 16.30 uur de dag ook wordt afgesloten met de uitslag en prijsuitreiking.
Het inschrijfgeld bedraagt 60 euro per paar; dit is inclusief koffie met gebak, een consumptie en lunch. Deelname per auto is mogelijk; vermeld dit dan bij de aanmelding.

Aanmelding: als paar tot uiterlijk 15 augustus per e-mail aan Justine Janssen-v/d Eerden: bridgeclubrevancheboxtel@gmail.com met vermelding van eventuele dieetwensen. 

Het inschrijfgeld kunnen deelnemers, met vermelding van de namen van het paar, voldoen op rekeningnummer NL05 RABO 0108.8089.39 ten name van BC RevancheBoxtel. Inschrijving geschiedt op volgorde van betaling.

Uit de krant