Novi Floors opende vrijdag 28 juli de deuren in de voormalige winkel van verfzaak Joosten aan de Van Merheimstraat 1 in Boxtel.
Novi Floors opende vrijdag 28 juli de deuren in de voormalige winkel van verfzaak Joosten aan de Van Merheimstraat 1 in Boxtel. Foto: Eigen collectie

Novi Floors trots op nieuwe showroom in Boxtel

Algemeen

Aan de Van Merheimstraat 1 in Boxtel heeft Novi Floors vrijdagavond haar deuren geopend. In de showroom van de voormalige verfzaak Joosten is nu een prachtige collectie PVC-vloeren te bekijken. 

De showroom is gelegen op een centrale locatie in Boxtel en heeft een oppervlakte van maar liefst 180 vierkante meter. Hier vindt u een breed scala aan PVC-vloeren en traprenovaties in verschillende kleuren, patronen en texturen. Of u nu op zoek bent naar een moderne betonlook of juist een warme houtstructuur, bij ons vindt u gegarandeerd de vloer die perfect past bij uw interieur. Naast ons brede assortiment aan PVC vloeren, bieden wij ook verschillende diensten aan om uw vloer perfect te laten plaatsen. Onze ervaren installateurs zorgen voor een professionele en nauwkeurige installatie, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer waar u trots op kunt zijn. 

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze nieuwe showroom. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw woning, horeca of kantoor pand, wij helpen u graag verder. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. 

Kom langs bij Novi Floors aan van Merheimstraat 1 te Boxtel. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag op afspraak. 

Uit de krant