Een velg, iets wat op een bumper lijkt, een metalen kistje en nog negen vuilniszakken meer aan rotzooi verzamelden de partijleden van Combinatie95 rond de sportparken in Liempde, waar enkele weken geleden een schoonmaakronde plaatsvond.
Een velg, iets wat op een bumper lijkt, een metalen kistje en nog negen vuilniszakken meer aan rotzooi verzamelden de partijleden van Combinatie95 rond de sportparken in Liempde, waar enkele weken geleden een schoonmaakronde plaatsvond. Foto: eigen collectie.

Prikpraat Combinatie95 op 7 juni in Selissenwal

Algemeen

Op woensdag 7 juni organiseert de politieke partij Combinatie95 weer een Prikpraat. Deze keer gaat de politieke partij zwerfvuil ruimen in Selissenwal. 

Prikpraat is een vaste activiteit van Combinatie95. Dit wordt een paar keer per jaar georganiseerd in de kernen en wijken in Boxtel. Inwoners worden uitgenodigd om samen met de bestuur- en (raads)leden van Combinatie95 op pad te gaan om zwerfvuil op te ruimen.

Zwerfvuil roept bij veel inwoners ergernis op. Diverse inwoners zijn zelf actief om regelmatig zwerfvuil te verzamelen. Zeker ook in Selissenwal. Combinatie95 is trots op deze inwoners en zet zich ook in voor een schone omgeving en het verhogen van de leefbaarheid. Door te prikken en te praten is deze activiteit tevens een prima gelegenheid om informeel met inwoners in gesprek te blijven. Om te horen wat de behoeften zijn in Selissenwal en daar actie voor te nemen. De vaste zwerfvuilruimers zijn ook van harte welkom om hun ervaringen te delen.

Dommel

De volgende ‘Prikpraat met Combinatie95’ vindt plaats op woensdagavond 7 juni om 19.00 uur. De start is bij de Amaliaschool. Het gebied rondom de voorzieningen wordt opgeschoond en ook de wandelroute langs de Dommel. Combinatie95 zorgt voor de materialen. Om circa 20.30 uur wordt de activiteit afgerond met een kopje koffie.

Uit de krant