Het Aldi-pand in Boxtel dat nu enkele dagen dicht gaat.
Het Aldi-pand in Boxtel dat nu enkele dagen dicht gaat. Foto: Sander van Kasteren, 2019

Aldi sluit tijdelijk filiaal in Boxtel voor nieuwe versafdeling

Algemeen

Supermarkt Aldi zet een volgende stap in het aanscherpen van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. Daardoor gaat onder meer de winkel in Boxtel een paar dagen dicht.

Bij deze optimalisatie van de winkel krijgen aardappelen, groente en fruit een prominente plek bij binnenkomst van het filiaal. Het ontwikkelen van de winkelformule is een continu proces waarbij de behoefte van de klant centraal staat en waarbij processen voor medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt.
Aardappelen, groenten en fruit gepositioneerd bij binnenkomst van de winkel. Het klinkt voor een supermarkt en voor de klant vanzelfsprekend, maar voor ALDI een mooie nieuwe stap binnen alle ontwikkelingen van de jaren.

Vier dagen dicht
Door deze aanpassing zijn de volgende filialen enkele dagen gesloten: Boxtel, Brederodeweg 24 - gesloten van 4 juni 17:00 uur tot en met 8 juni. Rosmalen, Slauerhoffstraat 7 - gesloten van 11 juni 17:00 uur tot en met 15 juni. Vlijmen, Oliemaat 6 - gesloten van 18 juni 17:00 uur tot en met 22 juni.

Uit de krant