Zanger en pianist Roon Staal doet Boxtel aan. Hij treedt 3 juni op in de Protestantse kerk.
Zanger en pianist Roon Staal doet Boxtel aan. Hij treedt 3 juni op in de Protestantse kerk. Foto: eigen collectie.

Roon Staal doet Boxtel aan tijdens zomertour

Algemeen

Zanger-pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Zomer Tour naar Boxtel. Het concert vindt plaats op zaterdag 3 juni a.s. in de Protestantse Kerk. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Roon toert vanaf de vertolking van zijn laatste musical rol in 2011 (de rol van Peter Koot in Petticoat van producent Stage Entertainment) vijf keer per jaar door het land met concerten in kerkjes en theaters.

In vervoering

Met zijn gevoelige zang en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek telkens weer in vervoering te brengen. Aan de hand van prachtige bekende cover-songs zoals Roon die op geheel eigen wijze brengt en eigen werken die hij schreef in Nederland, Rusland en Japan vult de 43-jarige musicus de avond in met luisterliedjes en hier en daar een verhaal over zijn reizen of dochtertje: Hij werd in 2022 vader.

Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden en het publiek kunt u deze zomer genieten van zijn authentieke performances. 

Reserveren

Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15 40 31 25.

Uit de krant