De muzikale vertelling van het boek van Jules Verne werd in maart ook al eens gespeeld door Boxtel's Harmonie. Met dit jeugdconcert gaan zij in reprise.
De muzikale vertelling van het boek van Jules Verne werd in maart ook al eens gespeeld door Boxtel's Harmonie. Met dit jeugdconcert gaan zij in reprise. Foto: eigen collectie.

Vertelconcert in 80 dagen de wereld rond

Algemeen

De voorstelling is een vertelling en muzikale omlijsting van de ‘Reis in 80 dagen de wereld rond’. De uitvoering vindt plaats in Podium Boxtel aan de Burgakker in Boxtel op woensdagavond 24 mei, aanvang 19.00 uur (1e voorstelling) en bij voldoende bezoekers is er een tweede voorstelling om 20.15 uur. De show duurt 50 minuten met vooraf 15 minuten liedjes uit de hele wereld.

De voorstelling is voor groep 5 tot en met 8 en is gratis toegankelijk, voor kind en begeleider(s). Kaartjes zijn gratis maar men dient zich wel op te geven zodat er een kaartje kan worden afgegeven. Opgeven kan via school. Graag het aantal kaartjes doorgeven via info@muziekjoop.nl, uiterlijk 17 mei (in verband met Hemelvaart). De kaartjes worden dan 23 mei op school afgegeven.

Ter voorbereiding op de voorstelling heeft stichting JooP een kinderboekje van de Reis om de wereld in 80 dagen voor de school. Fijn als hier uit wordt voorgelezen of gelezen zodat de voorstelling goed te volgen is. Het boekje mag in de schoolbibliotheek blijven.

Tekening

Als de kinderen een tekening willen maken is dat mooi, deze worden opgehangen in de foyer van Podium Boxtel.

Uit de krant